Presupuestos sin compromiso -Tel. 646 207 662 - Llama ahora.

Serveis integrals de gestió de finques

Estem especialitzats en administrar finques a Barcelona. Oferim als nostres clients serveis relacionats amb lloguers, comunitats de propietaris, herències, reclamacions de morositat i desnonaments, gestió d'incidències i de manteniment, rehabilitacions...

El teu immoble estarà en bones mans

Confia la gestió de la teva finca a algú que et generi confiança, que sigui proper i que tingui experiència. Gaudeix de la tranquil·litat de saber que les teves propietats estan en bones mans.

Assessorament legal i serveis jurídics

La gestió de propietats immobiliàries és molt més efectiva si es compta amb coneixements i experiència en l'àmbit legal. Els nostres clients gaudeixen des del primer dia amb un assessorament legal i tenen a la seva disposició els serveis jurídics que puguin necessitar en qualsevol moment.

Serveis

Oferim la gestió integral de qualsevol patrimoni immobiliari per optimitzar els béns i atendre totes les necessitats dels propietaris.

Més informació

Valors

Treballem amb rigor, transparència i avançant-nos a les necessitats dels clients. La proximitat i l'eficàcia són el nostre segell.

Més informació

Experiència

Em dic Rita Puigdollers Rovellat i sóc administradora de finques i advocada amb gran experiència en el sector i a la ciutat de Barcelona.

Més informació

Contacte

Les nostres oficines estan situades al barri de Les Corts, al costat del Camp Nou, però sempre ens desplacem allà on el client ens necessiti.

Més informació

Creus que la teva propietat es pot gestionar millor?

Si creus que et mereixes un millor servei no deixis passar més temps. Estem aquí per ajudar-te.

Qualitat

Treballem amb professionalitat, eficàcia i rigor. Busquem sempre la tranquil·litat i la satisfacció dels nostres clients.

Proximitat

Un valor essencial en la nostra manera de prestar els serveis. Coneixem personalment als clients i ens fem nostres les seves necessitats.

Transparència

No volem cap dubte en la gestió. Per això oferim informació regular dels balanços i preparem uns estats de comptes totalment entenedors.

Contacte

No esperis més. Contacta amb nosaltres.

T 934 910 593
M 646 207 662
ritapuigdollers@icab.cat

 

Administradora de Finques (Nº de Col·legiada 4.798)
Advocada (Nº de Col·legiada 12.273)

 

hand-819279_1280